Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Erdek'in gözde mekanları ihaleye çıkıyor

Erdek

Erdek Belediyesi kendi mülklerinden çay bahçeleri ile Pazar Meydanındaki dükkanları kiralanmak üzere açık teklif usulü ile ihaleye çıkarılıyor.

Erdek Belediyesi kendi mülklerinden çay bahçeleri ile Pazar Meydanındaki dükkanları kiralanmak üzere açık teklif usulü ile ihaleye çıkarılıyor.
Erdek Belediyesi'nin mülklerinden olan 9 çay bahçesi, 2 cafe bar ile yine Pazar Meydanında bulunan 12 işyerinin ihalesi 5 Mayıs 2014 Pazartesi günü gerçekleşecek.        
Mülkiyeti Erdek Belediyesi'ne ait, çay bahçeleri, cafeler ile Pazar Meydanındaki işyerlerinin ihalesi Erdek Cumhuriyet Meydanında, tüm halkın huzurunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile 5 Mayıs Pazartesi günü saat 14:00'te başlamak üzere sıra ile ihaleye çıkarılıyor.
İlçede bulunan birçok belediye mülkü arasında en gözde mekanlar olarak dikkat çeken çay bahçelerine oldukça yoğun katılımın olması bekleniyor.
İhaleye katılmak isteyenlerden aranan koşullar şöyle:
1- Taşınmazların her birinin kiralama ihalesi ayrı ayrı yapılacak.
2- Talipliler, taşınmazların birine, bir kaçına veya tamamının ihalesine teklif verebilirler.
3- Erdek'te 6 aydır ikamet ettiğine dair belge.
4- Nüfus Kayıt Örneği
5- Gerçek Kişilerin T.C. Kimlik numarasını belirtir belge.
6- Tebligat için Türkiye'de adresini gösterir yazılı belge
7- Erdek Belediyesi'ne borcu olmadığını gösterir idarece düzenlenmiş belge
8- İhale dökümanının satın alındığına dair belge (Belediye veznesine yatırılan makbuz)
İhaleye katılacakların, ihale günü saat 11:00'e kadar evraklarını teslim ederek, çay bahçeleri için 1.000 TL, Pazar Meydanındaki dükkanlar için 100 TL ücret mukabilinde ihale şartnamesini almak zorunda oldukları bildirildi.
Erdek sahilinde bulunan çay bahçelerinden 1 No'lu çay bahçesi yıllık 75 Bin TL, 2 No'lu 70 Bin TL, 3 No'lu 70 Bin TL, 4 No'lu 70 Bin TL, 5 No'lu 70 Bin TL, 6 No'lu 54 Bin TL, 7 No'lu 54 Bin TL, 8 No'lu 25 Bin TL, 9 No'lu 25 Bin TL kira bedeli ile ihaleye çıkıyor.
Yine aynı sahilde yer alan Cafe Barlardan 1 No'lu Cafe Bar yıllık 25 Bin TL, 2 No'lu Cafe Bar'da 25 Bin TL kira bedeli ile ihaleye çıkıyor.
6 ay süreliğine kiraya verilecek Pazar Meydanındaki 12 adet işyerleri ise aylık 675 TL kira bedeli ile ihale edilecek. 
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli